Skip to content

Online marketing és SEO Szakértő

Dolgozz velem!

Híres Norbert vagyok, online marketing és SEO szakértő. Önfejlesztésről, hatékonyságról, olvasásra érdemes könyvekről írok.

A blogot, amit épp olvasol egy marketinges hobbiprojektként kezdtem. Számomra fontos témákra akartam irányítani a figyelmet, a mondanivalómat pedig online marketing eszközök segítségével kívántam eljuttatni az érdeklődőkhöz.

Ha ezt az oldalt olvasod, akkor sikerült.

Számodra mi a fontos?

Nem csak az én életemben léteznek fontos témák, termékek vagy épp szolgáltatások.

A tartalommarketing és keresőoptimalizálás eszközeivel segítek másokat, hogy a számukra releváns kulcsszavakra jó helyezést érjenek a Google találati listáján és növeljék az oldalukra irányuló organikus forgalmat.

Ügynökségi keretek között volt szerencsém az ország leglátogatottabb honlapjaival dolgozni és száznál is több szakértőt, szolgáltatót és webáruházat segítettem már online céljaik elérésében.

Az ügyfélmunkával párhuzamosan saját projektekbe kezdtem, ahol tesztelhetem a különböző módszerek hatékonyságát, kipróbálhatom a legújabb eszközöket, hogy neked a legjobb megoldásokat ajánlhassam. 

A blogom az egyik legsikeresebb saját projektem. 

Havonta több mint 10.000 látogatót köszönhetek kizárólag a keresőoptimalizálásnak.

seo eredmények
Az elmúlt év eredményei.

Ez a szám természetesen önmagában semmit sem jelent. Nem célom hiúsági mutatók után futni és másoknak sem javaslok hasonló ámokfutást. Ha időt, energiát vagy pénzt fektetsz be egy marketingcsatornába, akkor jogosan vársz megtérülést az elvégzett munkától.

A működő és megtérülő megoldásokban hiszek.


Írj nekem!

Miért dolgozz velem?

Tapasztalat

Az ország egyik legjobb SEO ügynökségénél a keresőoptimalizálás minden egyes alterületével foglalkozok. Kivitelezőként több száz technikai SEO auditot, kulcsszókutatást, tartalomstratégiát készítettem, számtalan SEO optimalizált szöveget írtam, outreach kampányt bonyolítottam le és mindezeket menedzseltem is.

Szakértelem

Munkám során a SEO néhány területe különösen a szívemhez nőtt. Ezekbe a területekbe jobban beleástam magamat. Ez azzal is jár ugyanakkor, hogy SEO tanácsadóként nem kívánok a marketinges svájci bicskáddá válni. Arra találsz számtalan másik SEO szakembert és ügynökséget. Olyan feladatokat vállalok el, amelyekhez amellett, hogy értek, szeretem is csinálni.

Eredmények

Mérhető eredményeket szállítok adatokon alapuló stratégia segítségével. A keresőoptimalizálás eredménye könnyen mérhető. Ha nem növekszik az organikus forgalmad és nem javulnak a helyezéseid, akkor valami hibádzik az egyenletben. A közös munka során folyamatosan a céljaidat tartom szem előtt, nem próbálok “kiegészítő szolgáltatásokat” és “csomagajánlatokat” rád sózni.

Miben tudok segíteni?

Technikai SEO Audit

A fejlesztő megseózta az oldalad mégsem jönnek a várt eredmények? A technikai SEO önmagában egy nagy tudásanyagot felölelő  és folyamatosan változó terület, amelynek ismeretét nem várhatjuk a számtalan egyéb területre fókuszáló fejlesztőktől. 

Technikai SEO Audit során feltérképezem a keresési találatok közötti megjelenést gátló tényezőket, megtalálom az optimalizálási lehetőségeket és gyakorlatias tanácsokat fogalmazok meg, amelyek implementálásával a modern keresők követelményeinek megfelelő lesz weboldalad.

Segítettem már több százezer URL-lel rendelkező platformok keresőbaráttá tételében, de apró webáruházak és leadgeneráló honlapok technikai SEO hibáinak felderítése sem új számomra. Egyedi fejlesztést igénylő módosításoknál szorosan együttműködök fejlesztőiddel, egyszerű CMS rendszert használó oldalak esetében pedig fejlesztői tudás nélkül is könnyen megvalósítható tanácsokat adok.

Kulcsszókutatás & Tartalomstratégia

Ha több organikus forgalmat szeretnél, akkor szükséges ismerned a kulcsszavakat, amelyekre érdemes optimalizálnod. Kulcsszókutatás során feltérképezem a számodra üzletileg releváns kifejezéseket, amelyek segítségével több organikus forgalmat irányíthasz weboldaladra. Felkutatom a témában fellelhető kulcsszavakat, elemzem honlapod jelenlegi kulcsszavainak mutatóit és versenytársaid kifejezéseit is felderítem. 

A kulcsszókutatás során talált több száz kifejezést önmagában is felhasználhatod kategóriák, termékek elnevezésének optimalizálására, tartalmak készítésére. Ha szeretnéd, hogy a legtöbbet hozzam ki az adatokból, akkor SEO alapú tartalommarketing támogatására tartalomstratégiát állítok össze. 

SEO szövegírás

Nem elég jó tartalmat írni, azt felfedezhetővé is kell tenni!

A szöveget honlapod látogatóinak írom, de közben figyelembe veszem a legfontosabb on-page SEO elveket is. A tartalomba természetes módon fűzöm bele a fókusz kulcsszavakat és a kapcsolódó kifejezéseket is. Címsorokkal tagolt, olvasható, belső linkekkel tarkított szöveget nyújtok át számodra kattintásra ösztönző meta leírással és SEO barát URL javaslattal.

Értéket nyújtó, hosszabb szövegeket írok, mert SEO szempontból ezek a tartalmak működnek. A szövegírást mindig kutatás előzi meg nálam. Szívesen írok szakmai input alapján, de önállóan is feldolgozok különböző témákat.

Elemzések & SEO Tanácsadás

Stratégiai kérdésekben is számíthatsz segítségemre. 

Piackutatással, versenytárselemzéssel segítek iparágakban rejlő lehetőségeket azonosítani, költségbecslést és teendőlistát készítek a piacra lépéshez, organikus forgalmad növeléséhez. 

Jelentősen visszaesett az organikus forgalmad? Gyanús linkeket épített a linképítéssel megbízott csapat? Káros backlinkek azonosításában, PBN linkek kiszűrésében, disavow fájl feltöltésében is tudok segíteni.

Nem vagy biztos benne, hogy a SEO egy neked való csatorna? Esetleg több keresőoptimalizálást érintő kérdésed is van? Óradíjas SEO tanácsadás keretein belül igyekszem minden kérdésedet legjobb tudásom szerint megválaszolni.


Érdekel? Beszéljünk!

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a keresőoptimalizálás (SEO)?

A keresőoptimalizálás (SEO – Search Engine Optimization) alatt keresőmotorok organikus találatai között elért helyezések javítását értjük. 

Az internethasználatot alapjaiban határozzák meg az online keresőmotorok. Bármire is legyünk kíváncsiak, ha digitális eszközökhöz nyúlunk, akkor az első lépés valószínűleg egy online keresés lesz. Magyarországon a legnépszerűbb keresőmotor a Google a maga több, mint 97%-os piaci részesedésével. 

A Google robotjai folyamatosan pásztázzák az internetet és a keresési kifejezésekre a keresés mögött álló szándékot legjobban kiszolgáló találati listákat próbálják meg összeállítani weboldalak indexálásával. Az így létrehozott találati listát fizetett hirdetésekkel egészítik ki. A kattintás alapú (PPC) hirdetések lehetővé teszik, hogy rövid időn belül feltűnjünk a találati lista kiemelt helyén, cserébe kattintásonként díjat fizetünk a Google felé.

Keresőoptimalizálás során a nem fizetett, organikus találatok között javítjuk weboldalunk megjelenését. 

Hogyan néz ki a gyakorlatban a SEO munka?

A keresőoptimalizálásnak három fő része van: technikai, on-page és off-page SEO. Technikai szempontból a honlap felépítését, mobilbarát jellegét, betöltési sebességét, meta tagek használatát és számtalan egyéb, a honlap technikai elemei közé tartozó változókat vizsgálok. A folyamathoz a Google keresőrobotjaihoz hasonlóan feltérképezem az egész weboldalt és a Google hivatalos ajánlásainak és iparági legjobb praktikáknak megfelelő módosításokat javaslok. 

Az on-page, vagy tartalmi SEO az oldal látható elemeivel foglalkozik, a szöveggel, címsorokkal, képekkel. Tartalmi optimalizálás során megkeresem az ideális fókusz kulcsszót és kapcsolódó kifejezéseket,  ellenőrzöm azok oldalon belüli használatát. Tartalmazza az oldal címe a fő kulcsszót? Helyesen kerültek kitöltésre a képek helyettesítő szövegei? Tagolják megfelelően elnevezett címsorok a szöveget? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresem a választ tartalmi optimalizálás során.

Off-page SEO alatt az oldalra mutató külső hivatkozások helyzetét értjük. A külső linkek szerzésének folyamata a linképítés. Linképítés tekintetében jelenlegi link portfóliód elemzésével, versenytársaidra linkelő oldalak azonosításával tudok segíteni.

Milyen SEO eszközöket használsz?

Technikai SEO auditok készítéséhez elsősorban Screaming Frogot és SEMRusht használok. Építek a Google saját eszköztárára is, rendszeresen használom a Google Search Console, Google Analytics, Google Lighthouse, Mobile Friendly Tester, Structured Data Testing Tool eszközöket is. Kulcsszavak felderítéséhez és elemzéséhez Ahrefs és Google Ads adatokat használok, a RankTracker segítségét pedig helyezések vizsgálatánál veszem igénybe. Minden ami backlink, az nálam Ahrefs.

Garantálható a SEO siker?

Nem. A keresőoptimalizálás egy fekete doboz, amelynek megpróbáljuk a szabályait megfejteni és ezen szabályok alapján finomhangolni online megjelenésünket. A probléma, hogy nem minden szabály nyilvános és ezek a szabályok is folyamatosan változnak a Google algoritmus frissítései által. Ettől függetlenül az elejtett morzsákat követve elég szép eredményeket tudunk elérni.

Beszéljünk!

Felmerültek keresőoptimalizálással kapcsolatos kérdéseid? Ajánlatot szeretnél kérni oldalad optimalizálására? Írj a hiresnorbi@gmail.com címre, vagy töltsd ki az alábbi űrlapot!

Online marketing és SEO cikkek


Facebook-f


Twitter


Linkedin


Instagram

Copyright © 2018-2020 – Minden jog fenntartva | Adatkezelési tájékoztató