Skip to content

A legjobb magyar podcastok szubjektív listája [2024]

Reggel úton a munkába bekapcsolod a rádiót. Az aktuális slágert egy beszélgetős műsör szakítja meg. A rádiót egyébként a könnyed magyar popzenéért hallgatod, de ez a beszélgetés valamiért megfog. Érdekes a vendég, jó a téma,.de 5 perc után ismét felcsendül egy Shakira szám, majd egy 2 perces reklámszpot következik. 

Felvetődik benned: milyen jó lenne, ha a minőségi beszélgetős műsorok a rádión túl is léteznének.

Ma már ez nem álom. Nem kell ahhoz milliós stúdiófelszerelés vagy egy komplett stáb, hogy valaki elkezdjen egy podcastot. Egy közepes minőségű mikrofon sokszor elég az induláshoz, míg a terjesztést segítő applikációknak hála könnyen nagy embertömeget érhet el a lelkes műsorkészítő. 

Az alacsony belépési küszöbnek hála magyarul is egyre több podcastot találhatunk, de sokszor nagyítóval kell keresnünk a két ismeretlen beszél és szétnevetik magukat unalmas koncepciótól eltérő műsorokat.

A cikkben összegyűjtöm a szerintem legjobb magyar és angol nyelvű podcastokat. Ez az írás inkább afféle podcast ajánló, mintsem egy pártatlan értékelés. 

De ne szaladjunk ennyire előre. Podcast 101 jelleggel beszéljünk a formátum eredetéről, a podcast szó jelentéséről, a podcast hallgatás előnyeiről és a legjobb podcast appokról. Ha csak a lista érdekel ugorj a Magyar podcast toplista részhez.

Mi az a podcast?

A podcast olyan rádióadás-szerű műsor, amely hanganyagként az interneten elérhető, online és alkalmazásokon keresztül hallgatható, a kiválasztott készülékre letölthető audiofájl. A formátum nevét az Apple zenelejátszójának, az iPodnak és a broadcasting (közvetít, sugároz) szavak vegyítésének köszönhetjük.

A podcast hallgatás előnyei

 • Holtidő kihasználása: Míg egy több átszállással fűszerezett tömegközlekedési kaland közben legtöbben valamilyen kellemes zenével múlatják az időt, addig a reggeli rohanás lehetőséget nyújt egy kis passzív tanulásra is. Míg egy könyvet problémás lehet a tömött metrón vagy a futópályán hatékonyan olvasni, addig autót vezetve, sorban állva és maratont futva is tudunk podcastot hallgatni.
 • Más nézőpontok megismerése: A sok tematikus podcastnek hála sosem volt egyszerűbb, hogy különböző emberek véleménye egyszerűen eljusson hozzánk. Programozó szeretnél lenni, de nem tudod mi is pontosan egy szoftverfejlesztő feladata, hogyan néz ki egy átlagos munkanapja? Szeretnéd a kissé hihetetlen kódoló promók mellett a negatívumokkal is kiegészíteni a képet? Hallgass meg egy freeCodeCamp podcast részt, vagy itthon sokkal relevánsabb Letscode podcast egyik epizódját. 
 • Naprakész tudás: Bármilyen területen szeretnél jobban elmélyülni, szinte biztos, hogy van legalább egy angol nyelvű podcast a témában. Nem kell manapság az USA-ba utaznunk ahhoz, hogy az aktuális marketing trendekkel képben legyünk. Elég reggel letölteni a kedvenc marketinges podcastunk legújabb részét egy kis iránymutatásért. A demokratizált egyetemi kurzusokhoz hasonlóan több neves egyetem felsimerte a podcastban rejlő lehetőségeket és különböző tudományterületek géniuszainak előadását mindenki számára elérhetővé teszik. Személyes kedvencem a London School of Economics podcastja.

Legjobb podcast appok

Hallgathatod a podcastokat egyszerűen a böngésződből is, de az offline hallgatás érdekében érdemes egy podcast applikációt beszerezned. 

Amikor podcast appot választottam alapvetően három dolgot vettem figyelembe:

 • Minden követett podcastomat megtaláljam az appban.
 • Könnyen és gyorsan kezelje az offline letöltéseket. (ne fagyjon be letöltés közben)
 • Ne legyen idegesítő. (Ne legyenek popupok, hirdetések)

A Castbox volt az első app amit kipróbáltam, majd majdnem egy évig aktívan használtam. Néhány rosszul sikerült update után elkezdett fagyni az app, nem töltötte le a kért részeket, illetve előfordult, hogy nem játszotta le az elvileg letöltött epizódokat.

podcast appok - castbox

A Castbox után magától értetődő volt a Spotify, amit azóta is használok. Szinte minden podcast megtalálható az appban, gyors és a Spotify Premiumnak hála a hirdetések sem okoznak gondot.

Az általam használt két appon kívül számtalan egyéb platformfüggetlen, illetve csak Androidra vagy csak iOS-re készült applikáció elérhető. A külső tárhelyszolgáltatók és az RSS technológia segítségével szinte minden elérhető appon megtalálhatóak ugyanazok a podcastok.

A különbséget általában a dizájn, a sebesség, illetve a hirdetések jelentik.

Platformfüggetlen podcast appok: Stitcher, Podbean, TuneIn Radio

Podcast appok Androidra: Google Podcasts, Player FM, Podcast Republic, Podcast Addict

Podcast appok iOS-re: Apple Podcasts, Overcast, Castro, iCatcher, Downcast

Magyar podcast toplista

Friderikusz Podcast

Friderikusz Podcast

Három éve posztoltam a kedvenc podcastjaim listájának első verzióját. Akkor még nehéz lett volna olyan interjúpodcastot találni, ami érdekes vendégeket szólaltat meg, élvezhető hangminőséggel operál és hétről hétre megbízhatóan jelentkezik új részekkel.

A TV-ből a Youtube-ra előre menekülő Friderikusz Sándor ezt váratlan lendülettel valósította meg.

Nem szeretem a TV-ből már jól ismert Friderikusz stílusát. Ódzkodtam is az első részek meghallgatásától, de egy-két könyvekből ismert vendég neve behúzott.

Jelenleg is vannak olyan részei a podcastnak, amelyek nem tetszenek. Az 5 perces felkonfon, a feliratkozás / csengő erőltetésén, a műsorvezető szubjektív véleményének tényként való tálalásán lehetne finomítani, de a tartalom minősége mellett ezek apró kellemetlenségek.

Valódi szakértőket szólaltat meg Friderikusz, akik még nem turnézták végig korábban a magyar médiát, így sok újdonsággal szolgálnak.

Különösen tetszett dr. Máté Gábor magyar származású kanadai orvossal készített interjú. Csupán a véletlen műve, hogy pár évvel a rész előtt Tim Ferris podcastjában hallottam először az író / orvos vendéget.

Nem a szívem csücske a kocsival furikázós beszélgetős műsorok. Szerintem nem tesz sokat hozzá a video, az említett formátumhoz, de Friderikusz videopodcastjában valahogy mégis van van értelme a képnek is.

A könyvek, amik hatottak rám rovattal pedig egyenesen zsebre tett Friderikusz. Végtelen minőségi forrá bárki OlvasóListájához.

Kedvenc rész: Kadarkai kérdezi Friderikuszt

Biznisz Boyz

biznisz boys podcast

A Biznisz Boys 3 fiatal vállalkozó mastermind jelleggel indított podcastja, amely eleinte üzleteik fejlődéséről szólt, majd érdekes tematikus adásokkal és vendégekkel egészült ki. Az átlagosan 1 óra hosszúságú epizódok kapcsolódnak egymáshoz, így valós a binge listening veszélye.

A részek jól strukturáltak, a tematikában a vállalkozói fősodortól eltérő részeket Extra jelzővel illetik, így mindig tudjuk mire számítsunk.

Kedvenc rész: Inspiráció vs. Motiváció: minden, ami előrehajt minket és ahonnan az ötleteinket nyerjük

Igenek és nemek

igenek és nemek podcast

Az Igenek és nemek Kenyeres András coach interjúpodcastja. Mindent lehet mondani erről a podcastról, csak azt nem, hogy sekélyes. A személyes hangvételű részek sokszor a vendég gyerekkoráig nyúlnak vissza és a hallgatók számára is könnyen lefordítható leckékkel szolgálnak.

Az Igenek és nemek erőssége egyben az Achilles-sarka is: a változatos hátterű vendégek. Az epizódok érdekessége erősen függ az interjúalany személyétől.

Kedvenc rész: Kovács Péter interjú

Az élet meg minden

az élet meg minden

A Magyar Nemzet egykori főszerkesztő-helyettesének podcastja a kedvenc hazai interjúpodcastom. Tóth Szabolcs Töhötöm “gondolatok, életstratégiák és világfolyamatok a mindennapi káoszon túl” intróval kezdi részeit, amely jobban összefoglalja a műsor jellemzőit, mint ahogy én azt valaha tudnám. Változatos vendégek és témák, sokszor közéleti vonatkozással. 

Úgy érzem minden vendég okkal van jelen, egy sekélyes résszel sem találkoztam eddig. Pozitívum még, hogy nyoma sincs a hasonló formátumú rádióműsorokban tapasztalt alákérdezéseknek, a hoszt néha meglepően megizzasztja kérdéseivel vendégeit. Az eredmény pedig egy a megszokottnál mélyebb és tanulságosabb beszélgetés.

Kedvenc rész: Bódis András – A NER-lovagok lelkivilága és a Válasz Online története

Halottnak a coach

halottnak a coach podcast

A Halottnak a coach röviden a mentális egészségről, részletesebben pedig karrierről, munkahelyről, kiégésről szól. Interjúkat és konkrét témákat (útkeresés, kiégés) feldolgozó extra részeket hallgathatunk Bán Andrásnak hála.

A coach útmutató kérdéseivel a háttérből irányítja a beszélgetéseket, tapintatossággal felderítve a probléma gyökereit. Kevés hoszt képes ennyire észrevétlen maradni miközben egy tanulságos epizódot vesz fel.

Kedvenc rész: haC [kispálya]: a hős útja

Lapozz a 99-re

lapozz a 99-re podcast

A Nincs időm olvasni kihívás ötletgazdája, Szabados Ágnes ezúttal egy új platformon folytatja az olvasás népszerűsítését. A Lapozz a 99-re mögött egy profi csapat áll, ez pedig mind a hangminőségben, mind a vágásoknál a külföldi podcastok minőségét idézi.

A podcast formátuma érdekes és pörgős. Általában az interjút két könyvajánló követi, így sosem maradunk olvasnivaló nélkül.

Kedvenc rész: Hogyan lehetsz író?

Felforgatók

felforgatók podcast

Van a magyar internetnek egy furcsa szeglete, ahol nincs szükség elektromos autóra vagy teltházas színháztermekre, hogy egy beszélgetés élvezetes legyen és emlékezetes maradjon. Kadarkai Endre régóte készít olyan portrékat, amelyek több év után visszanézve is élvezetesek. Kérdései sosem merülnek ki az aktualitásoknál, Arckép című műsora a go-to forrásom az érdekes magyar személyiségek útvesztőjében.

Októberben startolt Kadarkai új podcastja a Felforgatók. Érdekes vendégek, pörgős beszélgetések és egyedi megoldások jellemzik az új podcastot, ami engem az első pár rész után meggyőzött.

Kedvenc rész: Ha egyszer megszülettünk, kezdjünk már vele valamit

Szertár

szertár podcast

A tudományról (különösen a természettudományokról) sokaknak az értelmezhetetlen képletek, a soros-párhuzamos kapcsolás vagy egy csík lakmuszpapír jut eszébe és itt általában megáll a tudomány. Valószínűleg az sem villanyoz fel, ha egy podcast leírásában azt olvasod, hogy az Magyarország leghallgatottabb tudományos podcastja. Legalábbis én így voltam ezzel.

A Szertár podcast részeit hallgatva két kérdés fogalmazódik meg bennem szinte minden résznél:

 1. Ez valóban létezik?
 2. Ezt tényleg magyarok csinálják?

A vendégek és a témák sokszínűek. Az Iwiw szétesését vizsgáló szociológustól kezdve a látássérülteket segítő fejpántot fejlesztő gimnazistán át egészen a különböző tudományterületek szakértőiig terjed a skála (és most elárultam a kedvenc részeimet). 

A hoszt, Zsíros László Róbert képes úgy alakítani egy műszaki témáról szóló beszélgetést is, hogy mi is kedvet kapunk Raspberry PI-t építéséhez. A 170-nél is több részt számláló podcast sokszínű epizódjai közül érdemes szemezgetni, biztosan találsz jópár részt, ami kimozdít a komfortzónádból és egy új világot mutat be.

Kedvenc rész: Árulkodó adatok a csillámpónitól a dark webig

Különvélemény

különvélemény podcast

A Különvélemény podcastban népszerű gondolkodókról és világnézetekről beszélget Somody Imre és Szabados Ádám. Nem mindenkit érdekel Harari vagy Jordan B. Peterson. Sokan kiszaladnak a világból, ha a posztmodern gondolkodást, a transzgenderkérdést és a keresztény etikát egy mondatban látják leírva. Viszont, akik gondolkodni, nem csak olvasni szeretnek, azoknak hasznos lesz a Különvélemény.

A hosztok felkészültek, az epizódokat megelőző kutatómunka érződik. Írtam korábban én is Jordan B. Peterson gondolatairól, a podcastban meghallgatható Peterson-elemzés, azonban kivételes igényességű. Üde színfolt a Különvélemény a nem elég mélyre mutató magyar tartalmak tengerében.

Kedvenc rész: JORDAN PETERSON I.: Marx, gender és más mumusok

Pogi Podcast

pogi podcast

Pogátsa Zoltán közgazdász-szociológus hosszabb-rövidebb monológjai, elemzései és interjúi több olyan fontos kérdést magyaráznak el és tesznek magyarul is könnyen fogyaszthatóvá, amit eddig csak angol nyelvű forrásokból ismerhettünk meg. Szerencsére azonban nem csak forrásokat fordít a szakértő hoszt, hanem a magyar viszonyokra fordítja le a globális folyamatokat.

A közgazdász házigazda vendégeivel képes olyan átpolitizált témákról beszélgetni pro és kontra érveket ütköztetve, mint az euró bevezetése, a kínai beruházások és a Fudan-ügy, vagy épp a minimálbér emelése. Olyan érdekes aktualitásokról is hallhatunk magyarul a Podi Podcastnak hála, mint az NFT-k, a Dogecoin, a nemvövekedés elmélete, a viselkedésgazdaságtan (kognitív torzítások), és sok más.

Érdekes és viszonylag rövid (15-30 perces), de infógazdag részek.

Kedvenc rész: 42. A kapitalizmus Monopoly, sakk, vagy inkább póker?

Legjobb angol nyelvű podcastok

Modern Wisdom

A 2015-ös Love Island-ből kieső Chris Williamson a hirtelen jött népszerűséget meglovagolva váratlant húzott: podcastot indított komoly témákról. Tudósokkal, írókkal, filózófusokkal beszél időszerű és férfias kérdésekről.

Az olvasólistámat már végiginterjúzta Chris. Volt nála Ryan Holiday, James Clear, Robert Greene, Steven Pinker és Dr. Andrew Hubermann is. Beszélt erőnléti edzővel arról, hogyan lehet ellensúlyozni az ülőmunka negatív hatásait, alváskutatóval a legnagyobb alvást körüllengő mítoszokról. vagy épp az intelligencia és a boldogság kapcsolatáról.

Különösen tetszik a Modern Wisdom-ban, hogy Chris nem fél valóban fontos kérdéseket feltenni, így bullshitcunami helyett praktikus tippeket kapunk sok témában.

Kedvenc részem:

The Joe Rogan Experience

the joe rogan experience

A humorista, színész, tv-s műsorvezető Joe Rogan 10 éve kezdte kultikussá vált podcastját, amely ma már 1300 részen is túl van. Az interjúpodcastot nem csak a hoszt személye, a beszélgetések mélysége (átlagosan 2-3 órás részek), hanem a nagyágyú vendégek is különlegessé teszik. 

Feltűnt már Joe Rogannél a Twitter CEO-ja Jack Dorsey, az Angellist alapítója Naval Ravikant, illetve a 12 szabály az élethez című könyv szerzője, Jordan B Peterson pszichológus is. Továbbá ki nem emlékezne Elon Musk lazulására? 

Kedvenc rész: Naval Ravikant

The Art of Manliness

the art of manliness

Személyes pénzügyek, karrier, edzéstippek, kitartás, érzelmi intelligencia és számtalan egyéb olyan téma feltűnik a podcastben, amelyet a férfiasság művészetének tágan meghatározott kategóriáján belül értelmezni tudunk. A vendégek a legnagyobb NFL csapatok edzői, népszerű bestseller írók, vállalkozók és tudósok. 

Sokszor érzem úgy, mintha az olvasólistám íróit vadászná le egyesével a hoszt. Néha túl hosszúra nyújtja részeit Brett McKay, ezen pedig a temérdek reklám sem segít. Minőségi tartalmat persze nem akarhatunk ingyen.

Kedvenc rész: The Obstacle is the way: Ryan Holiday

The Tim Ferriss Show

tim ferriss podcast

A 4 órás munkahét, a Titánok eszköztára és számos egyéb bestseller könyv szerzője, befektető és élő emberi kísérlet podcastja több, mint egy kísérlet. A könyveiben sokszor networking tippeket osztogató Ferriss vendégeinek névsora bizonyítja: működnek az író trükkjei. Számtalan különböző hátterű vendég megfordult már Tim Ferrisnél a Victora Secret Modelltől kezdve, önfejlesztő gurun át egészen a matematika professzorig.

Bár kétségkívül érdekes vendégekkel beszélget műsorában Tim Ferris és néhány mellékvágányt leszámítva jól alakítja a beszélgetéseket, de nem ezen okok miatt került fel a listára. Tim Ferriss képes volt arra, amire előtte szinte senki és felvett egy részt a podcastokban szökőévente megforduló Neil Gaimannal.

Ha csak egy részt hallgatsz meg, legyen ez az.

Kedvenc rész: Neil Gaiman — The Interview I’ve Waited 20 Years To Do

Philosophise This!

philosophise this

Sokak számára szitokszó a filozófia, pedig a filozófusok az élet kérdéseire keresték (és keresik) a választ. A Philosophise This! podcast emészthető (20 – 30 perces részek) formában ismertet meg a főbb filozófiai iskolákkal és elméleteikkel. 

Nem a felsorolásokon, az életrajzokon és évszámokon van a hangsúly, hanem a napjainkban is alkalmazható tudáson. Optimizmusról, hitről,  kapitalizmusról, kommunizmusról, Arisztotelészről és Szókratészről is találhatunk félórányi gondolatokat.

Kedvenc rész: Optimism

The Knowledge Project

the knowledge project

A megszokottnál kicsit fókuszáltabb, a podcast szórakoztató funkciója helyett az edukatív szerepet kidomborító műsor a The Knowledge Project. A vendégekkel mindig kiválasztott konkrét kérdésköröket jár körbe a hoszt.

Beszéltek már a vezetés egyetemes elveiről, kriptovalutákról vagy épp az adatvédelemről. 

Az utóbbi év legnagyobb szemléletváltást hozó élményét köszönhetem a podcastnek, amit az adatvédelemről szóló epizód okozott. A DuckDuckGo CEO-jával való beszélgetést, mindenkinek ajánlom aki valaha használta az internetet.

Kedvenc rész: Popping the Filter Bubble with Gabriel Weinberg

north star podcast

North Star Podcast

Olyan kíváncsi gondolkodókkal és alkotókkal beszélget podcastjában David Perell, akik kivétel nélkül egyedi lencsén keresztül látják a világot. Bár a vendégek különbözőek, az újra-újra előkerülő témák egy kellemes mintát rajzolnak ki: technológia és az ember, jövőkutatás a jelenben, kreativitás, személyes fejlődés, online tartalomgyártás.

Bestsellerírók, tudósok, befektetők és filozófusok is beszélgettek már Perell-el. Az érdekes vendégekből pedig a legjobbat hozza ki a házigazda felkészültségével és felszínesnek vagy finomkodónak egyáltalán nem nevezhető kérdéseivel.

A North Star podcastepizódok a jövőbe mutatnak, és a legaktuálisabb témákban vagy a fősodorba még meg sem érkező ötletekben merülhetünk el. Ez a kontraszt magyarként különösen szembetűnő. Seth Godinnal az új könyve (The Practise) kapcsán felvett beszélgetést a kötet publikálását követően nem sokkal hallgattam meg. Párhuzamosan ezzel Magyarországon kiadták a marketingguru egy 2018-ban megjelent kötetét. A podcastepizód és az ötletek magyar publikálása között legalább 3 év szakadék tátong. Hidald át a szakadékot!

Kedvenc rész: Morgan Housel: Writing for the Internet

Ajánlj podcastot te is!

Talán hallottál már a szűrőbuborékokról.

A jelenség lényege röviden, hogy csak olyan információkkal találkozunk, amely megfelel az előzetes feltevéseinknek, érdeklődésünknek, földrajzi helyünknek. Afféle információs izolációt okoznak a szűrőbuborékok és így sosem találkozunk a sajátunktól eltérő véleményekkel. A Google személyre szabott keresései, a Facebook hasonlóan működő hírfolyama vagy épp a remarketing hirdetések pedig csak súlyosbítottak a helyzeten.

Azért ajánlok könyveket és most podcastokat, hogy különböző és érdekes források ajánlásával buborékokat pukkasszak ki. Visszaolvasva az ajánlott listát azonban nálam is szépen körvonalazódik egy szűrőbuborék.

Segíts kipukkasztani a buborékot! Te milyen podcastot hallgatsz? Mivel egészítenéd ki a listát?

16 thoughts on “A legjobb magyar podcastok szubjektív listája [2024]”

 1. Teljes Terjedelem – Magyarország elso futballpodcastja Baumstark Tiborral és Haraszti Ádámmal

  A legminőségibb, legszórakoztatóbb és a legjobb sportpodcast itthon!

 2. The Fighter and The Kid – Brendan Shaub UFC ketrecharcos és humorica valamint Bryan Callen humorista évek óta csinálják, a 492. résznél tartanak.Joe Rogannel is nyomultak egy időben és eleinte MMA-ről és egyéb sporthoz köthető dolgokról beszéltek, de idővel a stand-up is be kígyózótt a podcast hangvételébe.Sok híresség és sportoló megfordul náluk, kedvenc részeim amikor Chris D’Elia humorista megy hozzájuk! Chris podcastje is kiváló akor épp aktuális meme-ekre és popkultúrával kapcsolatos dolgokra reagál. 🙂 A címe: Congratulations.

  1. Köszi az ajánlót. Nem hallottam még róluk, de belehallgatva egy-egy részbe lehet, hogy bővíteni fogom a listát a közeljövőben.

 3. Sziasztok! Ajánlom magunkat (Balfül podcast). Minden héten jelentkezünk, igyekszünk valamilyen tech/gazdasági/társadalmi vonalon jelentkező problémát/témát feldolgozni, nemegyszer meghívott vendéggel. Célunk, hogy a beszélgetések kötetlenül, laza hangvételben és jó hangulatban folyjanak.

 4. Szertár podcast.
  Természettudományos és műszaki területeket is érint. Ismeretterjesztő podcast. Kicsit a régi Delta műsorhoz hasonlítanám, de annál fiatalosabb és szórakoztatóbb.
  Előképzettség nélkül is remekül érthető. Az érdekességek oldaláról közelíti a témákat.
  Néha fárasztó a humora Zsíros László Róbertnek, de a beszélgetésekben olyankor se csalódtam amikor számomra abszolút nem érdekes témáról beszéltek, mert abban is volt valami plusz hasznos infó.
  Köszi a buborékpukkasztás kezdeményezést, sokat jelent.

 5. Inside the Vacuum – Interjúk angolul különféle fintech/tech vállalkozókkal a régiónkból, részt vett már a sorozaton többek között Muck Iván a Family Finances-től, Mary Alcantara az MKB Fintechlab-től és Vinnai Balázs a W.UP-tól, akik magyar vonatkozásúak. Azoknak ajánlom, akiket érdekel egy-egy vállalkozás története ebben a témakörben.

 6. gombapresszó (több mint 10 éves)
  Meti Heteor
  Spagetti Lakóautó
  Vendégló a Világ Végén
  csúnyarosszmajom
  G7 Beszélgetések
  Égéstér
  Villanyóra
  Hold After Hours
  Tangó és Kes

 7. Baszki, én is! Podcast – Elfogult vagyok, mert én készítem, de imádom a témákat (szexualitás, intimitás, kapcsolatok, önismeret) és csodásak a beszélgetőpartnereim. Köszi szépen ezt a listát, volt, amiről nem is hallottam, pedig találkoztam már a készítőjével! 💙

 8. Rich Roll podcastje, rengeteg érdekes témáról ír, pedig alapvetően ultra futó, onnan indult. de az alzheimertől kezdve a spritualitásig rengeteg jó vendége volt már. kb 600 epizód 🙂

 9. A pénzügyek, pénzügyi tudatosság növelése, célok elérése témában ajánlom a Pénztervezés Mindenkinek podcastot. Ez nem egy kevesek által érthető gazdasági podcast. Mindenkinek szól és gyakorlatias. Sok értékes tartalom és érdekes interjúk vannak rajta. Több helyen is elérhető. Pl itt: https://penztervezes.buzzsprout.com/272653

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük